Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Κοιλιά μου, είναι μου, καμάρι μου!-         Έχεις δει τι κοιλιά κατέβασες;

«Εσύ τι λες να την κουβαλάω κάθε μέρα και να εθελοτυφλώ;!» σκέφτεσαι και χαμογελάς. Ξέρεις… έχεις εκείνο το χαμόγελο, «όπως/είσαι/σήκω/φύγε/γιατί/θα/σε/σκίσω».

-          Καθόλου δεν προσέχεις τον εαυτό σου, πρέπει να το κοιτάξεις, επιμένει αυτή.

«Ούτε εσύ τον άντρα σου αλλά δεν το κάνουμε θέμα!» συνεχίζεις εσύ να σκέφτεσαι χωρίς να μιλάς. Το χαμόγελο εξαφανίζεται και ρίχνεις βλέμμα δολοφονικό στυλ στην επόμενη σε έφαγα!

-         Αν δεν κοιτάξεις λίγο τα χάλια σου, θα τον χάσεις τον άντρα σου και άντε να βρεις άλλον μετά! Τα θέλει ο κ#%ης!

Και τότε έχεις δύο επιλογές:
(1)           σκας και εξαφανίζεσαι από μπροστά της
(2)           της τα χώνεις και ηρεμείς!

Συνήθως επειδή θες να είσαι υπεράνω γυρνάς πλάτη και την κάνεις. Έλα όμως που σε τρώει συνέχεια μετά. Και ποιος την πληρώνει; Ποιος;;;;!

-         Μωρό μου πάχυνα; Δεν με θες πια; μήπως να κάνω δίαιτα; Μήπως να πάρω χάπια; Μήπως να ξεκινήσω γυμναστική; Μήπως το ένα, μήπως το άλλο;

ΣΤΟΠ! 

Όταν το παίζεις υπεράνω δεν το κουβαλάς μαζί σου! Γυρνάς φεύγεις και έκλεισε το θέμα. Αν είναι να το κουβαλήσεις άνοιξε το στόμα σου και χώσε χωρίς φόβο και ενοχές! Αυτό κάνει η κάθε κυρία που έχεις απέναντι σου! Το παίζει θεά και σε χώνει εσένα! Παραβλέποντας , πάντα τα δικά της χάλια! Γιατί;
Γιατί δεν έμαθε ποτέ να κάνει κάτι διαφορετικό. Εσύ όμως κουκλίτσα μου είτε το αποδέχεσαι αυτό, είτε όχι. Δεν χρειάζεται τα δικά της τα σκατά να τα κουβαλάς και πάνω σου! 

Είσαι θεά, γιατί ξέρεις να ζεις, γιατί είσαι καλά, γιατί αναγνωρίζεις την αξία του ανθρώπου, της ψυχής, του φαγητού, των πάντων όλων. Αποδέξου εσένα και το είναι σου ακομπλεξάριστα. Σπανίζει το είδος σου στις μέρες μας το ξέρεις;

Το μεγαλείο της ψυχής μπορεί να κρύβεται σε σώματα περίεργα, σε φάτσες όχι και τόσο γνώριμες, σε ατίθασα μαλλιά και σε γυρτές μύτες! Αυτό αναζήτησε στους ανθρώπους και σε αυτούς εστίασε! Για όλους τους υπόλοιπους ένα συνεχόμενο κρα κρα θα είναι η ζωή τους, προσπαθώντας να καλουπωθούν σε σώματα ψεύτικα και γι αυτούς τίποτα. Κενό!

Κρίμα δεν είναι να αφήνεις ένα κενό να σου χαλάει την ψυχική σου υγεία; Κράξε σιωπηλά είτε φωναχτά και πάμε γι άλλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια