Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Καρακάξα εν Γερμανίας Αλτ!



Τελικά αυτές οι ξενόφερτες καρακάξες να δεις που φταίνε για όλα. Βασικά μια ευθύνεται. Αυτή ντε. Η γερμανίδα. Με το ακούνητο βλέμμα, το επι μονίμου βάσεως αγέλαστο πρόσωπο, το κοντό μαλλί σε χρώμα  αχυροκάτι, και τα χρωματιστά ταγεράκια - που είμαι σίγουρη φοράει μπας και αποβάλλει την μαυρίλα που κουβαλάει μέσα της!

Σου ζητήσαμε κυρά μου λεφτά; Σου ζητήσαμε! 

Ήξερες ότι δεν θα τα ξοφλήσουμε ποτέ; Το ήξερες!

Τι μας τα έδωσες τότε μου λες; Τι σου φταίμε εμείς που δεν είσαστε άξιοι κότζαμ μεγαλοστελέχη να εκτιμήσετε τους μελλοντικούς σας πελάτες; Γιατί μεταξύ μας εξυπηρέτηση μας κάνατε ( ή σας κάνατε, εδώ λίγο το χάνω!).



Και καλά τα κάνατε θάλασσα πες στην αρχή, άνθρωποι είμαστε λάθη θα κάνουμε. Μετά τι το συνεχίσατε το παιχνιδάκι μαντάμ; Ε; τι δώσατε κι άλλα; Μη μας χάσετε από πελάτες; Αλλά όχι… εκεί… αντί να παραδεχτείτε το λάθος σας επιμένετε να παίζετε μαζί μας. Και δώστου οι μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα, που ομολογουμένως κάποια ήταν απαραίτητα για να σταθεί στα πόδια του τούτος ο τόπος, αλλά και πάλι. Εφόσον τα έμπειρα λαγωνικά σας βλέπανε ότι από τα μέτρα το μόνο που κάνανε τα δικά μας γεράκια ήταν να κόψουν συντάξεις, μισθούς και να χώνουν αβέρτα φόρους. Εδώ; πόσο τυφλός μπορεί να είσαι; Πώς να πληρώσει ο κόσμος με τόσες περικοπές τους φόρους μανταμίτσα μου; ΠΩΣ; Αλλά το συνεχίζεις μη σου χαλάσει το image. Και φτάνουμε στο τώρα… στο τώρα που εσείς με κόπο χτίσατε. 

Και τίθεται το μεγάλο ερώτημα της χρονιάς: οι Έλληνες είναι οι απατεώνες ή εσείς απλά τυφλοί και παλαβοί; Μμμ… σκέψου το και μου απαντάς με το πάσο σου. Δεν βιάζομαι… και στην πτώχευση εδώ θα είμαι. Εκτός και αν χρεώσετε και τα μπλογκ!!!

Που θέλω να καταλήξω; Χίλια κακά έχει τούτη η χώρα το ξέρουμε όλοι μας αλλά έχει ΕΝΑ ΚΑΛΟ που μας κρατάει όσους απομείναμε ακόμα εδώ => τον ΗΛΙΟ! Που τον καταχώνιασες μωρή; Επέβαλλες φόρο και στο καλοκαίρι μας; άντε γιατί πολύ αέρα σου δώσαμε με την ελληνική φιλοξενία… καλοί και ηλίθιοι είμαστε αλλά μέχρις ενός σημείου! Απαιτώ άμεση επαναφορά του ήλιου στην γνωστή του τοποθεσία ακριβώς πάνω από το Ελλάντα μας! Όσο για τα υπόλοιπα κάνε ότι γουστάρεις, έτσι κι αλλιώς οι δικοί μας τα δικά τους θα συνεχίσουν να κάνουν, και εμείς θα παραμένουμε απλοί παρακολουθητές μιας μαύρης κωμωδίας ( ελπίζοντας πάντα οτι θα βγω ψεύτρα και απο παρατηρητές γίνουμε εθελοντές μιας καλύτερης πραγματικότητας...!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια