Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Φανάρι κίτρινο παρακαλώ... και εικονογράφηση!



Προσοχή προσοχή… στην Αθήνα του 2015 επιβάλλεται να προστεθεί ακόμα ένα χρώμα στα φανάρια, ίσως το ροζουλί προς κόκκινο, θες φούξια ή μήπως ένα πιο τρανταχτό όπως κίτρινο; Ναι. Αυτό. Και να ανάβει κάποια δευτερόλεπτα πριν το πράσινο! Γιατί; Μα είναι δυνατόν να ρωτάς γιατί;
 
Δεν ξέρω τι γίνεται εκτός Αθηνών, εδώ όμως με το που ανάψει πράσινο δεν προχωράς. Επιβάλλεται να περιμένεις τα δυο-τρία αμάξια που θα περάσουν με κόκκινο, όπως επίσης και την κυρία/κύριο/παππού/γιαγιά/καλλονή/λεβέντη που αποφάσισε ότι χωράει μωρέ κι αυτός στην ουρά μπροστά του, τι κι αν κόβει το δρόμο στα υπόλοιπα αμάξια που περιμένουν; Ζωή να έχουμε να ταλαιπωρούμε τους άλλους…!

Επίσης, θα παρακαλούσα όλους τους δημάρχους να κάνουν ένα γύρω στο δήμο τους με αμάξι, οδηγώντας βεβαίως οι ίδιοι και να προσπαθήσουν να αποφύγουν ΟΛΕΣ τις λακκούβες, αν το καταφέρουν παρακαλείται όπως το εικονογραφήσουν και το διαμοιράσουν από πόρτα σε πόρτα: "Πως να περάσετε σώοι και αλώβητοι τις λακκούβες - και εσείς και το αυτοκίνητο σας. Με την ευγενή χορηγία του Δήμου σας!".

Πολύτιμη θα ήταν και η συμβολή τους αν έκαναν το ίδιο και με όλους τους δρόμους που θεωρούν ότι είναι διπλής κατεύθυνσης! Μια ζωντανή εικονογραφήση/χαρτογράφηση -ότι και όπως γουστάρει ο καθένας - του πως μπορείς να διασχίσεις έναν δρόμο διπλής κατεύθυνσης με αμάξια παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά του δρόμου να είστε σίγουροι ότι θα είναι ο λόγος της επόμενης τετραετίας σας (ή μήπως είναι πενταετίας; Ή μήπως πάλι είναι πιασμένες οι θέσεις επ’ αόριστον και γι αυτό μας έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια;!).

 
Και να θες να ξεκινήσεις την μέρα σου χωρίς κράξιμο οδηγώντας δεν παίζει! 

Κρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια