Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Εσύ είσαι καρακάξα;





Η καρακάξα θεωρείται ως ένα από τα πιο έξυπνα πουλιά, αλλά και ζώα γενικότερα, καθώς μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Είναι μονογαμικό πουλί. Είναι ένα αρκετά θορυβώδεις πουλί αν και δεν φημίζεται για την ωραία φωνή της.

Και τι μας νοιάζει εμάς αυτό θα μου πείτε; Εμ πως... γυναίκες είμαστε! Πανέξυπνες με μια λατρεία προς τον καθρέφτη (του μπάνιου, του σαλονιού, του δωματίου οτι αρέσει στην καθε μία!).
Μονογαμικές (κυρίως!). 

Θορυβώθεις... κυρίως στους τσακωμούς μας όπου η μια φωνή σμίγει με την άλλη και χάνεται στο βουητό της λαλιάς μας και της καρδιάς μας!

Μπορεί να θεωρούν κάποιες προσβολή αυτή την σύγκριση μα δεν είναι... Ξέρουμε καλά ότι όσο και να κράζουμε άλλο τόσο ξέρουμε να αγαπάμε, με πάθος, με ειλικρίνεια. Γι αυτό δημιούργησα αυτό το μπλογκ. Για να μοιραζόμαστε μαζί τις κραυγές απόγνωσης κάνοντας τες πιο ανώδυνες. Για να ενώσουμε αυτές τις κραυγές και να προσφέρουμε αγάπη και μόνο σε όσους δεν τους προίκισε ο Θεός με τα απαραίτητα.

Είμαι λοιπόν η πρώτη καρακάξα της παρέας και καλώ και εσάς που ξέρετε να αυτοσαρκάζεστε, που γελάτε απο την καρδιά σας, που αγαπάτε με κάθε κύτταρο του κορμιού σας να κράξετε μαζί μου! Γιατί ο ένας δεν μπορεί να κάνει πολλά, οι πολλοί όμως μπορούν να κάνουν θαύματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια