Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Είμαστε καρακάξες!



Μετά απο πολύ σκέψη και μελέτη συνειδητοποίησα ότι όλες οι γυναίκες είναι καρακάξες... άλλες με την καλή έννοια και άλλες με την απίστευτα κακή έννοια!

Αγαπημένο χόμπι των γυναικών είναι να τρώγονται μεταξύ τους κράζοντας η μια την άλλη. Συνήθες ανασφάλεια αυτών επίσης, φημολογείται οτι είναι η ύπαρξη  δίπλα τους μιας ωραιότερης γυναίκας, καλύτερης μάνας, ή απλά καλύτερης γκόμενας! Πολλές μάλιστα έχουν την τάση να εξολοθρεύουν άλλες γυναίκες προκειμένου να ανέβουν επαγγελματικά...

Η γυναίκα είναι το ωραιότερο δημιούργημα του Θεού. Και προσωπικά επιλέγω να μείνω μόνο σε αυτό! Γιατί ανάμεσα μας υπάρχουν γυναίκες που ξέρουν τι θα πει συντροφικότητα, φιλία, και σεβασμός. Υπάρχουν γυναίκες που ξέρουν να αγαπούν και να φροντίζουν. Υπάρχουν γυναίκες που δέχονται τις ανασφάλειες τους και κάθε μέρα που περνά παλεύουν με τους δαίμονες τους. Υπάρχουν κι αυτές που με νύχια και με δόντια κρατούν την αξιοπρέπεια τους και την ευγενεια τους ακόμα σταθερή. Ανάμεσα τους υπάρχεις και εσύ που μες την καθημερινόητα τρέχεις να τα προλάβεις όλα. Το σπίτι, την δουλειά, τον άντρα, τα παιδιά και τους φίλους σου. Υπάρχεις ναι εσύ, που παρόλες τις αντίξοοες συνθήκες προσπαθείς να υποδυθείς με απόλυτη επιτυχία το ρόλο της μάνας, της εργαζόμενης, της γκόμενας!

Χαλάρωσε... όλα δεν γίνονται την ίδια στιγμή. Μα ΟΛΑ γίνονται κάποια στιγμή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια