Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Προσοχή προσοχή απαγορεύεται η είσοδος στις καρακατίνες!



Μπορεί να πέρασαν χρόνια μα έφτασε η στιγμή να γίνει επιτέλους ένας σωστός διαχωρισμός μεταξύ των καρακατίνων, των σουσουράδων και των καρακάξων! Οι σουσουράδες μπορεί να υπάρξουν και γοητευτικές. Οι καρακάξες ίσως να μας σπάσουν και τα νεύρα. Αλλά οι καρακατίνες κύριοι και κυρίες μας βγάζουν έξω από τα  ρούχα μας, μας αφρίζουν το στόμα, μας πετούν σπίθες από τα ρουθούνια και μας πονοκεφαλιάζουν!

Οι γυναίκες με πιο απλά λόγια μπορούν να χωριστούν και σε δυο κατηγορίες: τις γυναίκες και τις γυναικούλες. Οι γυναικούλες γραπώνονται από άλλες γυναίκες για να ρουφήξουν ότι μπορούν από δαύτες και μετά τις πετούν ίσα για να γαντζωθούν στο επόμενο θύμα τους. Αυτές οι ίδιες, στην αρχή μιας «φιλικής» πάντα σχέσης παριστάνουν τα θύματα στο γάμο, στις φιλίες, στην ίδια τους την ύπαρξη. Έπειτα ικανοποιούν τα θέλω τους υποβιβάζοντας τα δικά σου. Αρέσκονται να σε στολίζουν με πολλά επίθετα ομορφιάς, εξυπνάδας κλπ μα πίσω σου σε θάβουν και σε κράζουν (χωρίς να σε θαυμάζουν!).

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ μάθε να τις ξεχωρίζεις. Συνήθως εκεί που φτύνουν γλύφουν. Γι αυτό δώσε βάση σε όσα λένε κι αν δεις ότι δεν υπάρχει συνοχή με άτομα και καταστάσεις κράξε όσο είναι νωρίς. 


Η ζημιά που θα αφήσουν στο πέρασμα τους δεν θα σε στιγματίσει για μια ζωή αλίμονο, αλλά είπαμε να αναλωνόμαστε σε ανθρώπους που αξίζουν. Κρίμα δεν είναι να τους αφιερώσεις κάποιο χρόνο από το χρόνο σου; 

Κοίτα γύρω σου τώρα και σκέψου για λίγο. Πόσα άτομα τέτοια πέρασαν από τη δική σου ζωή; τι σε έμαθαν; Ωραία. Και αφού έμαθες, γιατί εξακολουθείς καλό μου να περιτριγυρίζεσαι ακόμα από τέτοιες υπάρξεις; Γουστάρεις; Ή σου έγινε συνήθεια;

Άντε να γίνεται ξεκαθάρισμα μέσα μας και γύρω μας σιγά σιγά να ομορφύνουμε κι άλλο… άντε….! Θετική ενέργεια ρε, μέσα μας γύρω μας παντού! Ξιου εσείς μακριά μας... Ξιουυυυυυυυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια