Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Το κατιναριό...

Μια είναι η αλήθεια φίλες μου... οτι το δρόμο του κατιναριού τον έχουμε περπατήσει όλες μας! Άλλες για πλάκα, άλλες για να σκοτώσουμε την ώρα μας, αλλες απο ζήλια, άλλες απο κακία, κι άλλες απο χόμπι! Ψάχνω να βρω το χειρότερο σενάριο μα ειλικρινά δυσκολεύομαι να αποφασίσω. Ποιος τύπος γυναίκας-κατίνας είναι ο χειρότερος; Αυτής που το κάνει απο ζήλια και κακία ή αυτής που απο χόμπι το 'χει κάνει πια επάγγελμα; Χμ... την βοήθεια του κοινού παρακαλώ! Άλλο να σχολιάσεις κάτι απο πλάκα, ακόμα και απο περιέργεια και άλλο να το κάνεις σκόπιμα. Το πρώτο είδος είναι ανώδυνο το δεύτερο έχει πολλές επιπλοκές. Ενίοτε μπορεί να οδηγήσει και σε καταστροφές!

 Μακριά απο μας λέμε όλοι μας. Έχουμε όμως στα αλήθεια αναρωτηθεί αν και εμείς τελικά πράττουμε κατά αυτόν τον τρόπο; Έλα... μίλα ελεύθερα δεν σε ακούει κανείς. Παρά μόνο ο εαυτός σου. Πες μου, αντέχεις την απάντηση που δίνεις; Αν ναι καλώς! Αν όχι, σκέψου το λίγο περισσότερο την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το όμορφο στοματάκι σου προκειμένου να πεις άσχημη κουβέντα για κάποιον ε;



Άντε τώρα μέσα τα κεφάλια και ας ανοίγουμε το στόμα μας μόνο για να λέμε όμορφα πραγματα απο δω και πέρα... ας ορίσουμε εμείς οι καρακάξες το νέο είδος κουτσομπολιού: Το κουτσομπολιό της μόρφωσης και της καλυτέρευσης του ανθρώπινου είδους, γενικώς και ειδικώς!

Την αγάπη μου...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια