Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Που πας ρε Καραμήτρο;

Ελλάδα 2015. Οικονομική κρίση. Δεν έχεις μια αλλά το Κολωνάκι Κολωνάκι! Γιατί ρε φίλε μια χαρά έχεις και εσύ στη ζωή, να είσαι δήθεν!

Δήθεν θαμώνας Κολωνακίου, με τις μάρκες σου -αλα Santa Barbara Αιγάλεω, παρακαλώ-, με την κορμοστασιά και την λεβεντιά σου! Πληρώνεις τον καφέ και κόβεις την ΔΕΗ, γιατί αυτό αξίζει ρε φίλε. ΑΥΤΟ! Να περιφέρεσαι στα σοκάκια του Κολωνακίου, κι ας έχουν κλείσει τα μισά μαγαζιά. Να ζητάς ένα ελληνικό σκέτο, από φόβο μήπως και χρεώνουν επιπλέον την ζάχαρη. Και στο τέλος να πληρώνεις τον καφέ, μετρώντας ένα ένα τα κέρματα. Ζωάρα! 

Και θες να ρίξεις και γκόμενο/α με τα μυαλά που κουβαλάς!

Που πας ρε Καραμήτρο;;;;;!

Που δεν κοιτάς τα χάλια σου και την ψευτιά σου έχεις και το θράσος να παραπονιέσαι για την κατάσταση της χώρας!

Οι πολιτικοί, αυτοί φταίνε για όλα!!!!!! Κρεμάστε τους!

Οι πολιτικοί που ΕΜΕΙΣ ψηφίσαμε. Ζούμε στη χωρα του πάντα φταίνε οι άλλοι.

Α ρε Ελλάδα σε ξευτελίσαμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Γιατί ο πάτος δεν έχει τελειωμό, ούτε για την αφεντιά μας ούτε για σένα. Εσύ όρισες την δημοκρατία, το χρέος σου το έκανες και με το παραπάνω, γι αυτό και εμείς οι νεότεροι ρουφάμε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας , γιατί είμαστε Έλληνες ρε. Μπορούμε να το κάνουμε. Μας παίρνει. 

Τι κι αν η ανθρωπότητα έκανε άλλα 200 βήματα μπροστά; Εμείς δημιουργήσαμε το πολιτισμό. Εμείς. Ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Σοφοκλής όλοι συμμαθητές μου στο Λύκειο. Εσύ ποιους είχες αλήθεια; 

Πήγαινες σε ιδιωτικό;;; Είχες τον γιο του τάδε εφοπλιστή;;;ε πες το ρε αδελφάκι μου τόση ώρα! ΖΩΑΡΑ! Με τις βίλες σας, τις αυτοκινητάρες σας, τις ψωνίστρες σας, τις Φιλιπινέζες σας... Ζ Ω Α Ρ Α! Τι;;; Δημόσιοι υπάλληλοι ήταν οι γονείς σου; Έλα ρε πέστο μου και πιάστηκε η καρδιά μου, προς στιγμή ανησύχησα οτι ήταν εφοπλιστές.

Εκεί εκεί είναι η ζωή αγόρι και κορίτσι μου εκεί. Στις δηθενιές του είναι σας. Στην ευτυχία της γκαρνταρόμπας σας. Στην απόχρωση του μυαλού σας εεε... μαλλιού σας ήθελα να πω...

Keep shopping...

Αν ο καθένας παίρνει οτι του αξίζει, προτείνω στους εναπομείναντες σώους και καθαρόμυαλους αυτής της χώρας μετανάστευση ΤΩΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια