Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο πολύτιμος χρόνος μιας γυναίκας!



Σου λέει ο άλλος: «Αγάπη μου σήμερα θα βγούμε. Να είσαι έτοιμη στις 9!» 

Και μέσα σου ξεκινούν οι γνωστές σε όλες μας σκέψεις: τι θα βάλω/δεν έχω τίποτα/ πρέπει να πάρω ρούχα/αν έχανα κανα δυο κιλά θα μπορούσα να βάλω το στενό παντελόνι, πάρτα τώρα που συνέχεια το αναβάλλεις/να προλάβω να χτενίσω μαλλί/ λες να πάω κομμωτήριο;/ νύχια να βάψω/ τι ώρα είναι τώρα; Παναγία μου δεν θα προλάβω!!!





Η έξοδος μιας γυναίκας αγοράκια είναι μεγάλη υπόθεση! Ναι μεγάλη. Και ναι δεν μας αρέσει να μας πιάνετε απροετοίμαστες. Όσο κι αν νομίζουμε μερικές μας αρέσει! Θέλουμε ΧΡΟΝΟ… Ακριβώς ΧΡΟΝΟ! Έχουμε την απαίτηση από τον εαυτό μας όταν περάσει την εξώπορτα να λάμπει. Ναι… ναι! Να είναι τέλειο το μαλλί, το νύχι, το κραγιόν, τα ρούχα, τα μέσα μας τα έξω μας! Μας φτιάχνει ρε φίλε. Νιώθουμε όμορφες! 

Πραγματικά δεν με νοιάζει να το καταλάβεις. Με νοιάζει να το αποδεχτείς!

Μια ώρα θέλω να ετοιμαστώ; Μία ώρα τότε θα κάνω. Άσε με!
Την ώρα που απλώνω το μέικ απ νιώθω ήδη την μεταμόρφωση! Όταν δε βάλω και την μάσκαρα πετάω! Ρε μη το ψάχνεις σου λέω. Όσο και να σου το παίζω εναλλακτική γκόμενα, γουστάρω το τακούνι, το κραγιόν, τα φορέματα, τον καλλωπισμό! Είναι φορές που θέλω να τα βάλω όλα μπας και νιώσω περισσότερο γυναίκα. Βλέπεις στις τόσες υποχρεώσεις της μέρας το έχω απόλυτη ανάγκη. Δώσε μου όσο χρόνο χρειάζομαι. Κι ας είναι μια ώρα! ΑΣΕ ΜΕ! 

Δεν με νοιάζει αν όλα αυτά είναι στο μυαλό μου.
Δεν με νοιάζει αν με γουστάρεις έτσι όπως είμαι.
Δεν με νοιάζει που σου την δίνει η αναμονή.
Δεν με νοιάζει που τα θεωρείς περιττά.

ΓΟΥΣΤΑΡΩ! Μια στο τόσο που θα με βγάλεις ΓΟΥΣΤΑΡΩ!

Όλη η προετοιμασία είναι μια ιεροτελεστία προς την θηλυκή μου πλευρά. Αυτήν που κρύβω καθημερινά μέσα από τις φόρμες, τα κολάν με τις φαρδιές μπλούζες και τα αθλητικά παπούτσια. 

Αντί να είσαι τόσο επικριτικός δέξου το για να είμαστε όλοι καλά. 

Γιατί μεταξύ μας πάντα και εσύ γουστάρεις τρελά αυτή μου την πλευρά. Έλα τώρα, αν δεν την γούσταρες θα τα έφτιαχνες με τον Μήτσο στην απέναντι γωνία.

Υπερβολές;

Ας είναι… δέξου με με τις υπερβολές μου και τον καλλωπισμό μου!

Για σένα το κάνω ρε! (Και) Για σένα!

ΥΠ... εσύ αγαπημένε μου έχεις πάντα όλο το χρόνο που χρειάζεσαι για να ετοιμαστείς. Αν είναι περισσότερος ή λιγότερος απο τον δικό μου ποτέ δεν ρώτησα, ποτέ δεν νοιάστηκα απλά στον παρείχα!

2 σχόλια:

  1. Ax.... πόσο δίκιο έχεις!!!
    Η τελευταία σου φώτο νομίζω ότι τα λέει όόόόλα!
    Όσα λέει το κείμενό σου κι όσα σκεφτόσουν και δεν έγραψες.....
    Καλώς σε βρήκα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια